Na hier zelf enkele keren een auto te hebben gehuurd zijn we de samenwerking aangegaan met De Vos Autoverhuur Curaçao. Een betrouwbare autoverhuurder die nette auto’s levert en eerlijk zaken doet. Bekijk alle auto’s onderaan deze pagina en doe direct je aanvraag voor de auto die je graag wilt huren. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een bevestiging. 

De voordelen van De Vos

Doe direct je aanvraag!

Wanneer je het formulier invult, ga je automatisch akkoord met onze Privacyvoorwaarden. Lees hier ook de Algemene Voorwaarden van De Vos. 

Bekijk hier alle huurauto's

5/5
"Via TipsCuracao.nl boekte ik voor onze vakantie een huurauto bij De Vos. Een super relaxed en flexibel bedrijf met goede service en hele goede prijzen. Een auto huren op Curaçao is echt essentieel als je het mij vraagt. Met onze Kia Picanto hebben we alle parels op het eiland kunnen ontdekken en de mooiste stranden gezien. "
auto huren curacao referentie
Guillamo
Tevreden huurder, augustus 2022
5/5
Voor vertrek naar Curaçao boekten we onze auto via TipsCuracao.nl bij De Vos. Alles was tiptop geregeld. Bij aankomst kregen we direct een appje van de eigenaar en niet veel later haalden ze ons op bij het hotel om de auto in ontvangst te nemen. Persoonlijke en professionele service tegen een hele fijne prijs. Wij komen zeker terug!
auto huren curacao referentie
Annemijn
Tevreden huurder, juni 2022

Ontdek Curaçao met je huurauto

Weet je al waar jij als eerste naartoe gaat met je huurauto op Curaçao? Breng een bezoekje aan Shete Boka National Park, rijd naar de voet van de Christoffelberg, of bezoek de mooiste stranden op Westpunt. Laat je inspireren door onze bucketlist en ontdek alles wat er te doen is op Curaçao. Met onze tips haal je alles uit je verblijf. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Heb je ook je vlucht al geboekt?

Goed om te weten: doe je via ons je aanvraag bij De Vos Autoverhuur op Curaçao? Dan ontvangen wij een kleine commissie van hen als bedankje voor de doorverwijzing. Fijn voor ons en het kost jou niets extra.

Dit vind je misschien ook interessant