Op Curaçao staat er elke dag wel een leuke happy hour of gezellig feestje op het programma. En veel daarvan zijn elke week op dezelfde tijd en dezelfde plek. Saai? Echt niet! Ontdek het zelf met de leukste happy hours en feestjes op Curaçao in dit overzicht.

DINSDAG

Bar P
Elke dinsdagavond is er bij Bar P in Pietermaai een happy hour van 21.00 tot 22.00 uur. Ben je voor 22.00 uur binnen dan heb je dubbel voordeel, want dan is de entree gratis. Na 22.00 uur betaal je 10 gulden. Ook leuk: Bar P heeft op dinsdag vaak speciale acties, zoals radje draaien, waarbij je kans maakt op gratis drank. 

Sopranos
Ben je gek op latin muziek en dans je salsa, bachata, merengue of kizomba? Dan is Sopranos op dinsdagavond the place to be voor jou. Met elke dinsdag van 21.00 tot 22.00 uur happy hour, maar vooral de lekkerste muziek en zwoele dansjes tot na middernacht.

WOENSDAG

Madero Ocean Club
Een gezellige happy hour breekt zo lekker de week. En dat hebben ze bij de Madero Ocean Club goed begrepen. Elke woensdag krijg je hier tussen 22.00 uur en 23.00 uur twee drankjes voor de prijs van één.

Cabana Beach
Het is op woensdagavond ook beregezellig bij de buren van Cabana Beach. Hier geniet je elke week vanaf 20.00 uur van de live muziek van Gino and Friends, afgewisseld met de muziek van huis-dj Alain en soms een leuke gast als Freddy Moreira of Tony Junior. VIP tafels reserveer je via +5999 465 1200.

feestje curacao

DONDERDAG

Bar P
Donderdagavond staat bij Bar P ook wel bekend als Red Cups Thursday. Koop je jouw cup aan de deur voor 25 gulden? Dan krijg je tussen 21.00 en 22.00 uur onbeperkt drank. Jawel, ook sterk. Van rum tot wodka en van malibu tot whiskey. Dat is nog eens een voordelig avondje stappen.

Mr. Porter
Ook bij Mr. Porter is het weer gezellig. Met elke donderdag Liquid Thursday, waarbij de lekkerste drankjes worden geserveerd en er volop van deze vloeibare hoogstandjes wordt genoten, terwijl een live dj voor  fijne muziek zorgt. 

Mundo Bizarro
Ietsje verderop in de Nieuwestraat is het ook elke donderdagavond feest. Bij Mundo Bizarro is er een wekelijkse salsa-avond me live muziek. Die begint om 20.30 uur en is ook erg leuk als je geen danser bent. Dan geniet je gewoon van de exotische klanken met je drankje op het terras.

Mojito’s
Latin dansers kunnen op donderdagavond ook hun hart ophalen bij Mojito’s & Bites in Jan Thiel. Hier is het elke donderdag van 21.00 tot 01.00 uur salsa night met een dj. Nog niet zo losjes in de heupen? Drink dan eerst een paar cocktails tijdens de happy hour tussen 21.00 en 22.00 uur.

Happy hours op Curaçao in het weekend

VRIJDAG

Chill Beach
Begin je weekend goed op vrijdag met op vrijwel heel de Mambo Beach Boulevard gezellige happy hours. Met als een van de eerste bij Chill Beach, waar je tussen 17.00 en 18.00 uur je drankjes voor de helft van de prijs krijgt, terwijl de dj je voorziet van de lekkerste latin vibes.

Bonita Beach
Een half uurtje later kun je ook al bij de buren terecht, want bij Bonita Beach is het happy hour van 17.30 tot 19.00 uur. Je drinkt dan je biertje, wijntje, en mixdrank voor een aangepaste prijs en krijgt ook korting op frisdrank of sapjes: je moet tenslotte ook blijven hydrateren op Curaçao, hè.

Wet & Wild
Na de happy hour bij Bonita Beach neemt Wet & Wild Beachclub het stokje over: tussen 20.00 en 21.00 uur is het hier happy hour. En ook ver daarna blijft het nog gezellig. Je danst hier de hele avond heerlijk met je voetjes in het zand op de muziek van een leuke party dj.

Madero Ocean Club
Ook de Madero Ocean Club doet gezellig mee aan het goede begin van het weekend. Net als op woensdag, heb je hier ook op vrijdag tussen 22.00 uur en 23.00 uur een happy hour, waarbij je twee drankjes voor de prijs van één krijgt. Een heerlijk feestje op de vrijdagavond.

happy hour Chill Beach Mambo

ZATERDAG

Zanzibar
De leukste happy hour van de hele week als je het ons vraagt? Dat is toch wel de zaterdagavond bij Zanzibar. De happy hour begint om 17.00 uur en daarbij krijg je niet alleen twee drankjes voor de prijs van één, maar ook nog eens een bucket met ijs, zodat je ze lang koud kunt houden. Met een live band halverwege de avond en een dj die tot middernacht de lekkerste plaatjes deelt. Dushi bida!

Mr. Porter
Ook is het op zaterdagavond weer gezellig in het Pietermaai District. Met elke week ‘Live on the corner’ bij de Mr. Porter Bar in de Nieuwestraat. Steeds een wisselende live muziek act, die zorgt voor een lekker sfeertje en een hoop gezelligheid. 

ZONDAG

Zonnig&sappig
Even uitrusten tot de nieuwe werkweek weer begint? Daar doen ze op Curaçao niet aan. Ook op zondag zijn er een heleboel leuke feestjes en happy hours. Waaronder de wekelijkse boatparty in de Fuikbaai: zonig&sappig. Met een dj, gratis shots, snacks en ijs. Voor 125 gulden mag je meevaren van 12.00 tot 18.00 uur. 

Hemingway Beach Bar
Ook is het op zondag weer gezellig op de Mambo Beach Boulevard. Zo begint het eerste happy hour daar alweer om 17.30 bij Heming Way Beach Bar. Extra leuk om heen te gaan vanwege de live latin muziek. Er is een dansvloer, maar je kunt ook gewoon kijken op veilige afstand met een drankje in je hand.

Wet & Wild
Verder is er weer een happy hour bij Wet & Wild van 18.00 tot 19.00 en gaat het feest hier weer tot in de late uurtjes door.

Madero Ocean Club
En ook de Madero Ocean Club slaat de zondagavond niet over. Na de happy hour van 22.00 tot 23.00 uur en kun je nog tot diep in de nacht heerlijk dansen aan zee.

Verblijf dicht bij de happy hours

Booking.com

Meer ontdekken dan alleen de happy hours op Curaçao? Neem eens een kijkje in onze ultieme bucketlist Curaçao. Daar vind je de leukste activiteiten, mooiste stranden en beste restaurants in één overzicht. 

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *