Samenwerken met Tips Curaçao

Heb jij een leuk nieuwtje, een fantastisch restaurant, een prachtige accommodatie, een gave activiteit, of een mooi product. En wil je dit onder de aandacht brengen bij een grote groep Curaçao liefhebbers? Dan zit je bij Tips Curaçao goed. Wij bereiken met onze website en socials dagelijks duizenden mensen die wonen, werken, stagelopen of vakantie vieren op Curaçao. En je kunt op verschillende manieren met ons samenwerken.

We zetten de opties graag voor je op een rij.

Social media

Van Instagram Stories tot een  blijvende Instagram post op onze feed. En van een prikkelende Facebookpost tot een pin op Pinterest. Wij maken alle soorten content om onze volgers te inspireren. Zeker weten dat we jouw onderneming niet overslaan als tip? Of wil je graag wat extra aandacht in de vorm van meerdere posts verdeeld over een langere periode? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden.

Advertorial

Een extra lange blog met mooie foto’s, leuke sfeerbeschrijvingen en alle informatie die de lezer nodig heeft? Dan is een advertorial precies wat je zoekt. Dit zijn blogs die perfect passen bij onze doelgroep en die we op zo’n manier schrijven dat de ontvanger van de boodschap het ook écht van A tot Z wil lezen. Geen platte reclamepraatjes, maar oprechte content, waar de lezer iets aan heeft. Dat is namelijk wat echt werkt. 

Advertentie

Toch liever een gewone advertentie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een banner op onze homepage, of een link bij een specifiek artikel. Maar het kan ook in de vorm van een aangeleverd stuk tekst en een foto op onze socials. Maar net waar jij je als adverteerder prettig bij voelt. Zoveel mensen, zoveel wensen, en we helpen iedereen graag. 

Contentcombinatie

Wil jij alles uit de kast trekken? Ga dan voor een combinatie van verschillende soorten content. Denk naast een informatieve en inspirerende blog op onze website ook aan aandacht op onze social kanalen. En maak zo optimaal gebruik van de mogelijkheden die wij bieden als hét platform over Curaçao. Vergroot je naamsbekendheid, zichtbaarheid én vindbaarheid in zoekmachines als Google. 

Persbericht

Niet alles hoeft natuurlijk geld te kosten. Open jij een nieuw restaurant, heb je een boek geschreven, of start je een leuke sieradenwinkel op het eiland? Oftewel: heb je iets ‘nieuwswaardigs’ te melden dat past bij onze doelgroep? Dan kun je gratis en geheel vrijblijvend een persbericht met foto’s sturen naar info [a] tipscuracao.nl. En  dan pakken wij het misschien wel op in de vorm van een post, story of een artikel op onze website. 

Wil je met ons samenwerken? Mail dan naar info [a] tipscuracao.nl. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.