Facebookgroepen kunnen je niet alleen helpen met het verkopen van spullen of het vinden van een huis, maar ook met het maken van nieuwe connecties. Er zijn onwijs veel groepen over Curaçao, maar welke groepen zijn nu echt relevant? Wij lichten onze favoriete Facebookgroepen uit en vertellen je waar je het beste lid van kunt worden.

Durf te vragen Curaçao – Kòrsou

Ontzettend populair zijn de ‘durf te vragen groepen’, zo ook op Curaçao. Een hele veelzijdige groep waar je alles in kan vragen. Of je nu op zoek bent naar een huis, een auto of iemand nog hebt die spullen vanuit Nederland meeneemt naar Curaçao, je vindt het in deze Durf te vragen Curaçao Facebookgroep.

VraagenaanbodCuraçao

De Facebookgroep vraag en aanbod Curaçao is een community waarin alle mensen die op Curaçao wonen producten aanbieden en hun vragen stellen. Dus heb je producten om te verkopen of ben je ergens naar op zoek? Dan is dit dé groep om lid van te worden.

Curacao Girls Connected

Voor de vrouwen onder ons is dit dé plek om met andere vrouwen in contact te komen. De Facebookgroep Curaçao Girls Connected zit vol vrouwen tussen de 20 en de 40 jaar die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Dus vind je het lastig om nieuwe vriendinnen te maken of zoek je iemand voor een dagje strand of een drankje? Dan is het zeker een aanrader om lid te worden van deze groep. Er is ook een whatsapp groep en er is altijd wel iemand die zin heeft om wat leuks te doen.

Emigreren naar Curaçao

Ga je naar Curaçao verhuizen? Dan is de groep Emigreren naar Curaçao waar je moet zijn. Je kunt hier terecht voor je al je vragen over het emigreren of over Curaçao zelf. Van lessen Papiaments, tot tips over het verschepen van je inboedel en van ervaringsverhalen van anderen tot het regelen van de juiste papieren, hier vind je het antwoord.

TipsCuraçao 

Last, but not least, onze eigen Tips Curaçao Facebookgroep. Dé groep voor iedereen die op het eiland woont, vakantie viert of stage loopt. Van tips over de mooiste stranden en beste restaurants tot toffe activiteiten om te doen en leuke ervaringen. Je vindt het allemaal in deze groep.

Mis je nog een groep in bovenstaande lijst? Laat het ons weten!

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *