Met KLM naar Curaçao? Dat kan al vanaf 679 euro! KLM vliegt negen keer per week van Amsterdam naar Curaçao en brengt je binnen 9,5 uur naar deze tropische bestemming. Meer weten over vliegtickets naar Curaçao boeken met KLM en de mooiste aanbiedingen? Je leest er alles over in dit artikel. 

Vliegtickets naar Curaçao met KLM

Een retour vliegticket naar Curaçao met KLM boek je vanaf 679 euro. Dat is inclusief entertainmentset, een warme maaltijd, een snack en zoveel drankjes als je maar wilt. Ook 2 stuks handbagage van in totaal 12 kilogram zitten bij de prijs inbegrepen. Wie daarnaast ook ruimbagage wil meenemen, kan kiezen voor een upgrade. Voor 50 euro per enkele vlucht extra krijg je 23 kg ruimbagage én kun je flexibel omboeken. Voor iets minder geld kun je later in het proces ook apart nog een koffer bijboeken.

Geld besparen? Bekijk dan ook onze tips om met alleen handbagage te reizen naar Curaçao.

Last minute naar Curaçao met KLM

Last minute naar Curaçao met KLM is niet voordeliger dan je ticket vooruit boeken. In tegendeel. Door de grote vraag van vluchten naar Curaçao, zitten de toestellen vaker wel dan niet volgeboekt. Hoe langer je wacht, hoe minder stoelen er over zijn en hoe hoger de prijs van je vliegticket. Je kunt dus beter níet wachten tot het laatste moment, maar juist  wat verder van tevoren boeken, zodat je een goede vergelijking kunt maken en de beste deal kunt boeken.

Aanbieding KLM Curaçao

KLM heeft regelmatig aanbiedingen voor onder andere vliegtickets naar Curaçao. Zo heb je bijvoorbeeld 2 keer per jaar de KLM Werelddeal Weken. Meestal zijn deze eind augustus/begin september en eind december/begin januari. De KLM Werelddeal Weken duren doorgaans 2 weken en  zijn hét moment om voordelige tickets naar Curaçao te boeken. Op dit moment zijn de Real Deal Dagen in volle gang. Tot en met 20 september boek je tickets naar Curaçao voor extra voordelige prijzen!

Tips voor goedkope KLM-tickets naar Curaçao

Ook los van een aanbieding bij KLM kun je goedkope vliegtickets naar Curaçao vinden. Zeker als je een beetje flexibel bent. Vul op de website van KLM in dat je van Amsterdam naar Curaçao wilt en laat de vertrek- en retourdata open. Er opent dan een prijzenkalender, waarbij je makkelijk kunt zien op welke data je het goedkoopst kunt vliegen. Nog een aantal tips voor goedkope KLM-vliegtickets naar Curaçao: 

  • Speel na het kiezen van de goedkoopste heenvlucht ook wat met de retourdata. Soms worden de prijzen goedkoper als je een paar dagen langer blijft. 
  • Vlieg doordeweeks. En liever nog: in de nacht van zondag op maandag. Deze vlucht is vaak goedkoper, omdat de meeste mensen in het weekend willen reizen.  
  • Vermijd de schoolvakanties, als je kunt. Dit scheelt  je al gauw honderden euro’s, omdat Curaçao zo’n populaire vakantiebestemming is voor Nederlandse gezinnen. 
  • Wil je een extra koffer meenemen, kies dan niet voor een upgrade van je ‘pakket’, maar boek je ruimbagage later los bij. Dit is meestal enkele tientjes goedkoper.

Pakketreis naar Curaçao met KLM

Ook een pakketreis naar Curaçao kan erg voordelig zijn. KLM biedt deze aan onder de noemer KLM Holidays. Hiermee ga je voor €949 al voor 9 dagen naar Curaçao, inclusief vlucht en verblijf. Zeker wanneer je graag in een hotel of resort verblijft, is het lastiger om een betere deal te vinden als je vlucht en verblijf los van elkaar boekt. Dus wij raden zeker aan om deze optie te checken. 

Heb je jouw vliegticket geboekt? Dan kan de voorpret beginnen! Bekijk hier onze bucketlist Curaçao voor de leukste activiteiten, beste restaurants en mooiste stranden in één overzicht. En gebruik onze ultieme paklijst om je koffer in te pakken. Goed boek mee? Ook daarvoor hebben we wat leuke ideeën: deze boeken spelen zich allemaal af op de ABC-eilanden. 

Bekijk ook deze blogs

Dit artikel bevat affiliate links. 

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *