Mambo Beach op Curaçao is een langgerekt strand met verschillende beachclubs en restaurants. Je kunt hier relaxen, uit eten, stappen en winkelen. Meer weten over Mambo Beach Boulevard? Van de entreekosten tot de strandbedjes, restaurants én activiteiten. We vertellen je alles wat je moet weten voor een bezoek aan een van de meest populaire stranden van Curaçao. 

Dit moet je weten over Mambo Beach op Curaçao

Ligging Mambo Beach Boulevard

De Mambo Beach Boulevard ligt aan Bapor Kibrá. Als je vanuit het centrum van Willemstad de straat volgt langs de kust, dan kom je er vanzelf. Mambo Beach Boulevard is bovendien omgeven door een heleboel grote hotels en resorts. Zoals Kontiki Beach Resort, LionsDive Beach Resort en Sunscape Curaçaco Resort Spa & Casino. Ook vind je hier een aantal kleinschalige accommodaties, waaronder Dolphin Suites, Palm & Royal Sea Aquarium en Curaçao Luxury Holiday Apartment.

Entree en strandbedjes Mambo Beach Curaçao

Sinds een aantal jaar moet je entree betalen om toegang te krijgen tot Mambo Beach. De kosten bedragen 6,50 gulden. Daarnaast betaal je ook nog eens voor je strandbedje. Afhankelijk van de strandtent die je kiest en de luxe van het bedje betaal je zo’n 5 tot 20 gulden. Alleen bij Mood Beach – uiterst links – betaal je meer. Hierbij heb je de keuze tussen een ‘reguliere cabana’ voor 100 gulden, ‘love cabana’ voor 150 gulden en ‘VIP Cabana’ voor 250 gulden. Deze bedragen krijg je terug in de vorm van een voucher die je diezelfde dag nog kunt verzilveren voor eten en drinken in het restaurant.

Faciliteiten Mambo Beach Boulevard

Op Mambo Beach Boulevard kom je niets te kort. Op het strand vind je van links naar rechts Mood Beach, Cabana Beach, Wet & Wild Beach, Madero Ocean Club, Bonita Beach Club, Chill Beach en Lionsdive Beach. Daarnaast zijn er tal van restaurants. Zoals Bocas Argentinian Steaks, El Grill & Mexicano, Origami Sushi, Pizzamare, Subway, Tandoori Heights en The Green House. Verder kunnen ook de shopaholics hun hart ophalen bij Mambo Beach, want er zijn een heleboel kledingboetiekjes en souvenirshops. Een blijvend souvenir mee naar huis nemen? Ook Byrons Tattoo Shop en Temptations Beauty & Body Piercing zijn gelegen aan de Mambo Beach Boulevard.

Wat is er zo leuk aan Mambo Beach Boulevard?

Mambo Beach Boulevard is een plek waar je voor ieder wel wat wils hebt. Je kunt hier prima met heel het gezin de hele dag doorbrengen. De kids kunnen veilig zwemmen, dankzij de golfbrekers. En er is een beachvolley net op het strand. Je hebt keuze tussen een heleboel strandtenten, waardoor er altijd wel iets is dat past bij je wensen en budget. Helemaal aan het einde van Mambo Beach vind je het welbekende Seaquarium mét Dolphin Acadmy. Kortom: je kunt je er van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht prima vermaken.

Niet in de laatste plaats omdat Mambo Beach bekendstaat om de verschillende happy hours. Elke vrijdag vanaf 17.00 uur bij Chill Beach en vanaf 17.30 uur bij Bonita Beach Club. Daar kun je ook zondag om 17.00 uur nog eens terugkomen voor een happy hour. Wet and Wild heeft op vrijdag en zondagavond een gezellige happy hour. En Madero Ocean Club en Cabana Beach hebben happy hour op woensdagavond. Zo kun je bij Mambo Beach bijna de hele week door wel terecht voor een leuk feestje. Ontdek meer op de website van Mambo Boulevard.

Mambo Curacao strand

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *