Ceviche 91 opent haar deuren in het Rif Fort op Curaçao. De van oorsprong Peruaanse Oscar Mauricio Villanueva Castro miste zijn geliefde ceviche op het eiland en besloot daarom zelf maar een gastrobar te openen. Sinds januari 2021 kun je hier niet alleen terecht voor het verse visgerecht, maar ook voor tapas, cocktails en een prachtig utizicht. 

Tapas en ceviche op Curaçao

‘Connecting vibes spaces and places’, is de slogan van het restaurant. En dat uit zich onder andere in het menu, waar meerdere landen op terug te zien zijn. Zo is er een Peruaanse ceviche met tiger milk – een marinade op basis van vis, ui en limoen – een Mexicaanse ceviche met mango en jalapeños en een Hawaiiaanse ceviche met ananas. Op die manier brengt Ceviche 91 steeds weer andere smaken, kleuren en belevingen samen. 

Naast ceviche zijn er ook andere tapas en hapjes verkrijgbaar. En ook die zijn weer geïnspireerd op de keukens uit alle hoeken van de wereld. Bovendien zou Ceviche 91 zichzelf natuurlijk geen gastrobar noemen, als er niet ook een bar was met lekkere drankjes. Van sterke dranken tot cocktails. Dat maakt het de ideale plek om uitgebreid te tafelen en na het eten nog even te blijven hangen voor een lekker drankje. 

ceviche restaurant

Restaurant met uitzicht op zee

Behalve het lekkere eten is Ceviche 91 ook een bezoekje waard vanwege het prachtige uitzicht. Het restaurant is gelegen op de vierde verdieping in het Rif Fort. Dat biedt een ‘360 view of art, the ocean and history’. Oftewel: kunst aan de muur, uitzicht op zee én de historische gebouwen van Willemstad. 

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *