Santa Barbara Beach Resort op Curaçao krijgt een nieuwe eigenaar. Sandals Resorts International uit Jamaica neemt het prestigieuze hotel over en gaat 40 miljoen dollar investeren in een grote renovatie. Na een flinke restyling moet Santa Barbara helemaal passen binnen de 15-koppige Sandals familie.  Al 23 jaar ‘Worlds Leading All Inclusive Family Resort brand’.

Sandals Resorts International

In het hele Caribisch gebied is Sandals Resorts International vertegenwoordigd. Met resorts op Jamaica, maar ook op de Bahama’s, Grenada, Barbados, Antigua en Saint Lucia. Stuk voor stuk luxe accommodaties met een prachtige ligging aan het strand – ideaal voor een romantische strandvakantie, zo claimen ze zelf. Op de website schrijft Sandals zelfs dat liefde het enige is wat je nodig hebt tijdens een verblijf in een van de resorts, ‘omdat voor al het andere wordt gezorgd’. 

Sandals Curaçao: 350 kamers én uitbreiding

Sandals Curaçao wordt nu aan dat rijtje toegevoegd. Met nu al 350 luxe kamers en suites én plannen voor verdere uitbreiding op het resort van ruim 3.000 hectare groot. Een resort op een prachtige locatie: aan de monding van het Spaanse Water. Wanneer Sandals Curaçao de deuren van het vernieuwde hotel wil openen, is nog niet bekend. Dat het een flinke oppepper is voor de lokale economie, is zo goed als zeker. De heropening van Santa Barbara moet alles bij elkaar zo’n 1200 banen opleveren. 

Hoop voor Santa Barbara Curaçao

Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao sloot in juni 2020 haar deuren. De coronapandemie, de lokale lockdown en het sluiten van het luchtruim deden het luxehotel de das om. 265 medewerkers kwamen één keer op straat te staan. Ruim een half jaar na de sluiting gloort er dus weer licht aan het einde van de tunnel: Sandals Resorts International blaast nieuw leven in het befaamde Santa Barbara Beach Resort.

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *