Het beste van Curaçao vind je in het Pietermaai district: mooie boutique hotels, gezellige bars en goede restaurants. Geniet hier in de romantische openlucht bistro Rozendaels, proef de Caribisch Aziatische keuken bij Ginger of schuif aan voor een heerlijke steak bij de nieuwkomer Roast Cannibal Rumbar. De ambiance, het eten, de cocktails; alles klopt hier. 

Iets meer dan een jaar geleden opende Roast Cannibal Rumbar haar deuren aan de Nieuwestraat in Pietermaai. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een plek waar vlees- en rum liefhebbers hun hart op kunnen halen. Het menu is ontworpen om de carnivoor in ons te voeden en staat dan ook vol met goede steaks. Een heerlijke rib-eye of liever de tomahawk? Hier moet je zijn. 

Roast is er niet alleen voor carnivoren

Ook als we je niet blij maken met een groot stuk vlees kun je hier goed terecht. Ook de vegetarische gerechten zijn hier heerlijk. De laatste keer dat ik hier heb gegeten nam ik de cannelloni. Deze staat inmiddels niet meer op de kaart, maar ook de ravioli is een echte aanrader. Als dessert ging ik voor de cheesecake. Een goede cheesecake kan ik niet weerstaan, dus als deze op de kaart staat hou ik daar altijd ruimte voor over.

Cannelloni restaurant Roast Cannibal Rumbar
Cheesecake restaurant Roast Cannibal Rumbar

Heb je het menu van Roast bekeken en weet je niet waar je voor moet kiezen? Laat je dan verrassen door de chef met een 3 gangen- (95 nafl), 4 gangen (135 nafl) of 5 gangendiner (175 nafl). Zoals je op het menu ziet is Roast niet heel goedkoop, maar de kwaliteit van het smaakvolle eten is het meer dan waard.

Om die kwaliteit zo hoog te houden werken ze alleen met de beste producten. De smaak van verse, niet-diepgevroren groenten en vlees is zoveel beter. Daarom werkt Roast waar mogelijk samen met lokale boeren, vissers en veehouders om zo de meeste van hun gerechten met verse lokale ingrediënten te maken.

Nieuwestraat in Pietermaai

Je vindt Roast aan de Nieuwestraat in Pietermaai; een levendige en gezellige straat. In de straat zitten veel studentenhuizen, restaurants en gezellige bars en is daarom altijd wel iets te beleven. Op het terras van Roast zit je naast elkaar en kun je heerlijk mensen kijken, terwijl je geniet van je eten of gezellig een borrel doet.

Het kan soms lastig zijn om op zondag of maandag een plekje te vinden om te eten of te borrelen, omdat veel restaurants dan gesloten zijn. Roast is 7 dagen per week open voor diner. Reserveren? Dat doe je door de te bellen naar +5999 675 4113 of een e-mail te sturen naar roastcannibalrum@gmail.com.

Adres: Nieuwestraat 7

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *