Beachclub020, bij restaurant Nultwintig op Curaçao, is een feit. De populaire hotspot aan de Penstraat heeft sinds kort een infinitypool met uitzicht op zee, een aantal comfortabele strandbedjes met zachte matrassen én een cocktailbar. Het is een plek waar je de hele dag kunt vertoeven in alle luxe. Met prachtig uitzicht en heerlijk eten.

Restaurant Nultwintig

Restaurant Nultwintig opende in juli 2019 haar deuren in het 16e-eeuwse landhuis De Goede Hoop. Gelegen aan de rand van Pietermaai. Op loopafstand van Avila Beach Hotel. Het restaurant kreeg bij de opening veel media-aandacht, onder andere door de betrokkenheid van topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. En hoewel de samenwerking met hen een halfjaar na opening al werd verbroken, bleek Restaurant Nultwintig een onverminderd succes.

Beachclub 020: infinitypool met beachbar

Na anderhalf jaar is de horecazaak dan ook toe aan uitbreiding en wel in de vorm van een beachclub. 18 strandbedjes met comfortabele matrassen omringen voortaan het zoutwaterzwembad, met vers water uit zee. Verder zijn er picknickbankjes waar je heerlijk kunt lunchen met je voeten in het zand. En een aantal hangmatten om in te loungen. Maar het leukste aan de beachclub is natuurlijk de cocktailbar aan zee. Waar bartenders graag een cocktail naar wens shaken. En toen het alcoholverbod nog gold: een mocktail zonder alcohol.

nultwintig curacao beachbar

Team van internationale chefs

In de keuken staat een team van internationale chefs. Zij nemen hun gasten naar eigen zeggen ‘mee op een culinaire beleving’. Dat doen ze met gerechten van hoog niveau die ze bereiden in de – deels open – keukens. Bij het menu wordt ook een selectie aan wijnen geserveerd. Zo is er bij iedere gang een andere wijn. En dat allemaal op een prachtige locatie aan zee. Zie jij jezelf al zitten? Met een beetje geluk doet moeder natuur er nog een schepje bovenop door je te trakteren op een prachtige zonsondergang.

Openingstijden en lunchkaart Nultwintig

De uitbreiding van Restaurant Nultwintig is vanwege de huidige coronamaatregelen niet zo uitgebreid gevierd als gepland. De beachclub ging 6 december 2020 open volgens een zogenaamde ‘soft opening’. Vooralsnog zijn ligbedjes gratis, maar op termijn geldt een pakketprijs voor een dag in alle luxe vertoeven bij Beachclub020. Restaurant Nultwintig is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur en serveert lunch en beachbites aan het zwembad.

Foto’s: Restaurant Nultwintig

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *