Mr. Porter Streetcafé is officieel geopend in het voormalige pand van Miles Jazz Café. Het café heeft  tijdens een verbouwing van 2 maanden een heel nieuw jasje gekregen. Het concept? Een café waar iedereen ongedwongen en in huiselijke sfeer kan genieten van een hapje, drankje en live muziek. Gezellig op het terras onder de gekleurde lampjes in de Nieuwstraat. Of binnen aan de toog.

Hapje, drankje en live muziek bij Mr. Porter

,,Mr. Porter is een streetcafé dat voor elke doelgroep toegankelijk is. Waar je in een ongedwongen huiselijke sfeer gezellig een drankje kunt drinken. Samen met een lekker borrelhapje, zoals een kaasplankje of gehaktballetjes. Om de traditie van Miles voort te zetten, starten we ook weer met live muziek. De lokale artiesten staan al te trappelen om weer te kunnen spelen”, laat de nieuwe eigenaar desgevraagd weten. ,,Ook zullen we samen met de andere ondernemers ‘de bekende Pietermaai-evenementen’ weer oppakken.”

Tijdelijk ander concept door corona

Veel geluk heeft de nieuwe uitbater van Mr. Porter nog niet gehad. Twee weken na de opening op 18 november 2020 ging er vanwege het toenemend aantal coronabesmettingen een alcoholverbod van kracht op Curaçao. Zolang de huidige maatregelen gelden, is Mr. Porter Streetcafé een ontbijt- en lunchrestaurant. Je kunt er dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur terecht voor een koffie, alcoholvrij biertje, tosti en huisgemaakte soep. 

Zodra de maatregelen versoepelen, zal Mr. Porter haar openingstijden verruimen. Vanaf dan is het streetcafé doordeweeks geopend tot 01.00 uur op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. Borrelhapjes en huisgemaakte soep sieren dan het menu. En niet te vergeten de bijzondere drankjes uit het assortiment. Op de kaart van Mr. Porter pronken dan onder andere 6 soorten speciaal bieren van Brothers in Law. En een huisgemaakte hibiscus icetea. Hopi dushi!

Curacao Mr. Porter

Dit vind je misschien ook interessant

Dit artikel heeft nog geen reacties. Wees de eerste die reageert!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *